fredag 26 november 2010

Advent

Nu har det blivit adventpysslat även här. På Mataffären hittade jag lokal producerad glögg,(alkoholfri) ska bli spännande att smaka är inte nån stor drickare av glögg, smakerna är Blåbär&vanilj och Vildmarks företaget heter Muddus-hjortron de har flyttat ner hit från Norrland och börjat sin produktion i grannbyn än så länge är det mest glögg dom ska även fortsätta med olika Chokladpraliner och B&B samt olika turistevenemang allt är under uppbyggnad fortfarande men till sommaren ska allt vara igång för fullt.

Jag fick även den här med posten en ny garngömma Mandala som Sunpan gjort jag blev helt såld på den, funkar super.I Tisdags när jag var till min dotter så blev det en tur in till Garnaffären, jag skulle inte ha nåt detvar Ingegerd som skulle handla, men så hittade jag de här garnerna Julia Svarta Fåret 100% ull i en reakorg.Ha en trevlig Advent
Här är det -10 och lätt snöfall

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så fint det var på bordet redan. Så fina glögger är det sällan vi köper, blir oftast saftglögg eftersom ingen vill ha nått annat. Jag gillar vinglögg, men så mycket glögg dricker jag ju inte så det blir till att kasta bara. Men det hade varit kul att prova, får kolla i butiken vad de har att bjuda på i år.

VEM kan gå förbi en reakorg med fint garn utan att köpa? Inte jag i alla fall.
Ha en fin lördag

Hedvig sa...

Åh! Adventspyysel... Mys! Har inte hunnit så långt än. Får väl bli i morgon förmiddag... Glöggen är köpt i alla fall, alltid något! :)

Vilken söt garngömma. Har aldrig testat, fungerar de?

Ha ha, känner igen det där med att gå in i en garnaffär när man inte ska handla. Gjorde samma sak igår och kom ut med fem nystan Alpaca, fast jag inte skulle handla nåt alls...

Ha en riktigt fin första advent!
Kram
/Hedvig