onsdag 10 november 2010

Level2-mössan

Så här ser den ut på dottern, hon blev jätte glad och fick även några pussar av Bonny oxå.Nu är mössan till dottern färdig. Färgerna stämmer inte riktigt mer lila än på bilden. Roligt mönster och snyggt blev det. jag är nöjd nu hoppas jag att hon blir det oxå.

I dag har det varit uppehåll och runt 0gr men nu i kväll har det blivit kallt -2,5gr, det kom ca 1,5dm snö i går så nu är det vitt och ljust ute, hoppas att den här snön får ligga kvar.

Ha ett trevligt slut på arbetsveckan och en mysig helg.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Bra att du fått klar den för den behövs nu.
Gillar dina hundar snön? Ines gillar den i början, men det får inte vara tö-snö för då får hon så besvärligt med sin päls.

Pixi sa...

Jättefin!! Sj bor jag långt nere o hoppas att vi inte får se snö på ett bra tag,men det är väl önsketänkande enligt väderrapporten,heehe..kram =)

sunpan sa...

Ja nu är det mössväder.. här i Jämtland snöar det för fullt. Dags att ta fram snöskyffeln. Jag börjar få till mandala/garngömman, håll koll så finns det snart att beställa! :)

Hedvig sa...

Tjusig mössa som kan behövas nu när vintern kommer! :)
(Kan du inte visa lite hundbilder någon dag för oss hundnördar?)

Kram/Hedvig

maja sa...

Vilken bra mössa. Ska hälsa Inga. Nya jobbet känns bra eleverna och lärarna tycker det är roligt att jag är tillbaka. Men det är lite rörigt innan man kommit in sig i allt. Ha det bra i snöyran :)

Ingegerd sa...

Åhh vad fin den blev!!
Hon blir säkert jätteglad o nöjd.

Kramis!

Pixi sa...

Oh vad roligt att se en annan variant av den..har tänkt jag ska göra mej en till mej själv denna gången,trött på bara sticka skruv så dax för nåt annat..var det lätt? Kram =)