lördag 20 november 2010

Ännu mer halvvantar

Så här mysigt har jag när jag stickar, Bonny kommer alltid och hoppar upp i mitt knä.I Lördags var jag till Garpenbergs Herrgård på Julmarknad där såg jag dessa snygga tvåändstickade vantar och mössor som en försäljareska har gjort, motivet är gruvkapellet i Garpenberg, otroligt snygga tycker jag.Nu har jag stickat fler halvvantar, dom här har Stickterapin gjort mönstret åt, dom är stickade iett raggsocksgarn melerat i rött,blått och grått.


Och dom här är Claras som jag gjort förut dom här är stickade i Järbogarns raggi kamoflage har även gjort ett par i ett till Raggigarn beige och vitt melerat men dom hann jag inte ta kort på.


Nu ska jag leta nåt annat mönster på halvvantar jag har mer raggsocksgarns rester som jag ska sticka upp. Om jag orkar kan bli bara slötitta på TV känner mej ganska mör jag har varit ute på 2 hundprommenader i dag á 1 tim för vi har 2 löptikar så jag fick lov att dela på dom annars har jag hela ligan med mej.

Ha en mysig helg.
Här snöar det idag och 0gr

4 kommentarer:

Mia sa...

Väldigt stiliga vantar, dom gör sig med mönster, grått och vitt är så klassiskt elegant. Halvvantar är inte dumt det heller, men jag fryser sån på fingertopparna ute.
Önskar dig en skön, stilla helg :)

Rosenvante sa...

Nu försvann hela kommentaren, fy så trist det är när man skrivit långt.
Kul att du använder dig av Stickterapis mönster för det är väldigt vackert, när jag klickar upp din andra bild så tycker jag det ser ut som du lyfter maskorna så det blir lite solfjäder aktigt, snyggt.

Hur har du lyckats få två löptikar på samma gång, hu så jobbigt. Fast då är du ju klar med det sen förståss. Tycker det är nog med att ha en att hålla koll på.
Lägg upp benen och njut lite nu i kväll.

4U2! sa...

Härliga promenader? Fina vantar iaf.

Hedvig sa...

Åh! Härligt med hund i knät när man stcikar! Min tycker bara att garnet kittlas och går därifrån efter ett tag...

Så fina vantarna var som du såg på julmarknaden!
Och så smart att sticka upp raggsocksgarnsresterna på halvvantar. Snygga blev de också! :)

Kram!

Ps! I morgon blir det min premiär på stickcaféet! Yay! :D