lördag 31 december 2011

GOTT NYTT ÅR!

Så här ser det ut när jag släpper lös mina russlar på åkrarna stor sork jakt.Dom får springa lösa när vi kommer till åkrarna under våra prommisar och det har dom lärt sej så dom blir alldeles uppspelta långt innan vi kommer dit.

Dom blir verkligen lortiga men roligt har dom, det är väl huvudsaken att dom har roligt sen får matte tvätta dom rena det är tur att dom gillar att ta en varm dusch. Snön lyser med sin frånvaro vi hade lite snö innan jul som låg kvar till juldagen men efter stormen så blåst och töade den bort det har varit riktig vårkänsla här dom senaste dagarna men nu ska det tydligen bli kallt och snö över nyår,jag hoppas att den stannar kvar ett tag för det blir ju ljusare ute om det finns lite snö och så är det så vackert med vinterlandskap.


Nu är min julduk fållad och klar, jag är så himla stolt att jag verkligen lyckades med den och att jag fick den klar innan vi slutade skolan, super nöjd.

Det är är på stickorna just nu, Pippitröja till dottern, är snart vid ärmhålen. Jag stickade ett par Lovikkavantar till yngsta sonen i julklapp så det gav mersmak så jag sitter redan och klurar på nästa projekt jag kommer nog att överge de stora stickningarna ett tag har funderingar på fler mössor och vantar och kanske några sockor.

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År med många roliga sticningar.

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Julduken är underbar, en hel del arbete bakom en sådan duk så du har all anledning att känna dig stolt!

Önskar dig en fin nyårsafton och ett gott nytt år!

Rosenvante sa...

Vilket otroligt hantverk du gjort, den ska du verkligen vara stolt över.
Gott Nytt År!

Paradiset Kaos sa...

Kul för hundarna att få springa lösa och motionera sig.
Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!!!

Hedvig sa...

Gott nytt raketfritt år önskar jag dig och hundarna! Kram!

Ingegerd sa...

Hahahahaha va snygg hon e ! Kul har de haft alla fall.
Åhh va duken blev snygg , förstår att du är stolt över den.
Gott Nytt

Kramis

Cecilia sa...

Apropå muscherna, såhär gör jag:

Jag drar ut den första maskan till tre-fyra gångers längd, lägger höger pekfinger på den superlånga maskan, gör omslaget lika långt och så snabbt på med pekfingret osv. Fingret ligger kvar på alla bågarna tills jag stickat en eller två vanliga maskor efter. Med Kidsilken funkar det bra, muscherna är inte alls krångliga!

The Willow Fairy hade provat att sticka enligt denna instruktion och det hade funkat bra för henne med så det kanske går med fler garn! :-)

dessi9 sa...

Vilken trevlig blogg du har med stickning och hundar som är det bästa jag vet.
Jag håller med dig om ballongerna och nyår. De är betydligt bättre. Har haft en riktigt skotträdd hund och han mådde pyton på nyår och sista april. Det här är en myycket bättre variant.
Jag lägger mig som följare om du inte har något emot det.

Maria sa...

Ja just det, jag har också en pippitröja opåbörjad i en kasse till dottern. Det får väl bli framöver, har också lite annat på gång. Vilken jättefin julduk!