måndag 19 december 2011

Färdigt!

Nu är koftan färdig bara knapparna som fattas. supernöjd.

Här en bild på mattan jag vävde till henne jag fick vävstolen av mönstret är gåsögon

Vi har även haft en del keramik oxå de här ljuslycktorna och tomten har jag lyckats få ihop jag gjorde 5 vita ljuslycktor min dotter fick 2 i födelsedagspresent och en har min och hundarnas prommiskompis fått.

I morgon är det näst sista dagen i skolan känner ett stort vemod i hjärtat,vad jag kommer att sakna alla mina härliga kurskamtater. jag har ialla fall hunnit väva klart min super snygga julduk så den ska klippas ur i morron,(bild kommernär jag tagit hem den)har även vävt några grytlappar som också ska klippas ur imorgon, på eftermiddagen ska vi äta julbord och senare ha julfest där alla kurser kommer att ha varsitt framträdande och på onsdagen är det bara städning och avsked kvar, snyft snyft.
Så på Torsdagen ska jag göra ett besök till Arbetsförmedlingen då jag blev uppsagd när jag var sjukskriven så nu måste jag fundera ut vad jag vill bli när jag blir stor, hihi.Det är ju några år sedan jag var ute på arbetsmarknaden vet inte riktigt vad min kropp klarar av för typ av arbete men hoppas att jag kan få hjälp med det på AF.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken gosig kofta, nått att krypa in i nu när det kyler på. :)

Finns det ingen liten kurs till du kan gå där, så du liksom sakta glider ur skolan och in i arbetslivet igen.

maja sa...

Koftan är verkligen snygg, skrev det redan på FB. De andra sakerna du gjort är också fina. Förstår att du kommer att sakna Sjövik.

Pysselfarmor sa...

Snygg kofta! Förstår vemodet och jag håller tummarna för dig!

Cecilia sa...

Mycketr fint men koftan är ju en dröm!

Ingegerd sa...

Åhhh vad fin den blev , å du i den :))

Eva S sa...

Vilken fin kofta! Mattan var också helfin. Må gott