söndag 25 september 2011

Nej det här funkar inte

Nu står jag inte ut längre utan stickningen eller nåt annat pyssel som tur är så kan jag ialla fall väva i skolan men så himla mycket mer blir det inte kan knappt hålla i nåt, nu har jag ju vilat över en vecka och inte sjutton är det nå bättre så imorron ska jag ringa till Vårdcentralen hoppas att jag får hjälp där, Den här veckan på skolan ska vi fördjupa oss på tvåändsstickningen och det kan jag bara inte missa jag har gjort mina försök på egen hand under sommaren men det har inte blivit så bra så jag ser verkligen fram emot det.

Nää nu är det slut gnällt jag brukar inte gnälla över min värk men det här liknar inte nån av mina vanliga smärtor.

På Tisdag efter lunch ska hela skolan ut på prommenad ca 8km med tipsprommenad och fika efter halva vägen, ska bli skoj, det ska visst bli lite sommarväder i början av veckan så vi kommer att ha tur med vädret.

Ha en mysig vecka.

1 kommentar:

Renée sa...

Otroligt trist när man "tappar" en av händerna, man blir ju helt galen! Jag har själv lite problem, just nu förlorar jag känseln ibland eller så domnar det elelr sticker i dom... Man blir som sagt helt galen! Ha det så gott det går, hoppas läkaren kan "laga" dig lite, KRAM!