måndag 19 september 2011

Hjälp!! Vad ska jag göra nu?

Hjälp vad ska jag göra nu då jag inte kan STICKA jag har fått inflammation i tummen j*¤#¤la skit, nu hoppas jag på att det läker snabbt smörjer med liniment, äter antiinflammatorisk medicin och använder stödbandage innan jag får abstinens. Så nu blir det att kolla in alla bloggar flera gånger om dan för att försöka lindra abstinensen.hihiHa en bra vecka men sticka lugnt.

9 kommentarer:

Anette sa...

Vilken mardröm. Hoppas det snart är bra igen! När var det du skulle hälsa på igen?

Renée sa...

NÄÄÄ! Fast jag tror att om du tar det lugnt nu så vinner du på det i längden... Sådana där skadar kan vara svårläkta annars...
Många kramar!

Cecilia sa...

Åh, det där var ju inget kul! Hoppas tummen snabbt blir bra!

Ingegerd sa...

Hoppas det går över snabbt.

Kramis
Ingegerd

maja sa...

Aj då, vet hur det känns, har ju atros i tummaran så ibland är det ett h....e att sticka, ta det lugn ett tag så blir det bra.

Pixi sa...

NÄÄÄÄÄ Säger som du j****a skit alltså !Förstår astt du får abstinens.. ohhh du får hålla den andra tummen o hoppas på att det läker fort och jag ska hålla min för det och hoppas , hoppas!! Stor kram =)

Mikaela sa...

Tack för lyckönskningarna! :) Hoppa inflammationen ger med sig snabbt, själv börjar jag ha känningar utav tennisarmbåge :/ Hinner verkligen inte med nåt sånt nu, det värsta tänkbara är ju att man inte skulle kunna sticka! Sköt om dig :)

Sunna sa...

men fy vilket öde, tack för din hälsning, jag är snart på benen igen

Pysselfarmor sa...

Fy vad trist för dig du som vill hantverka för "fulla muggar"! Tyvärr blir det kanske så att du måste avhålla dig helt för att bli frisk....det jag försöker säga är väl att lyd doktorns råd - "tjyvsticka" inte ;-))
krya på dig!