lördag 6 augusti 2011

Tillbaka

Nu har jag samlat energi så jag kan göra inlägg här igen det har varit mycket som hänt den här sommaren berättar mer en annan dag men jag har iallafall stickat det har varit rena terapin för mej, Jag har stickat en långkofta i Mohair mönstret hittade jag i en Allers garnet köpte jag av 4U2 i våras det gick åt lite mer än ett nystan den blev lätt och luftig helt underbar.


Började även på en Haruni i samma garn men har inte lyckats med att få det att stämma så den åkte ner i en påse, så himla svårt garn att repa upp och jag tröttnade på att sticka baklänges så nu i veckan letade jag fram ett annat garn ett sockgarn från Sannsticks sockgarnsklubb och nu får jag till det har nu stickat hela del A och 9 varv på del B så himla nöjd med mej själv, helt plötsligt är det så himla roligt att sticka spetsstickning.

Ha en härlig helg med mycke sol och värme!

7 kommentarer:

Renée sa...

Önskar att jag kunde tycka att spetsstickning är vansinnigt roligt men sanningen är att jag tycker det är vansinnigt komplicerat... Det kommer nog men det lär ta tid! KRAM på dig!!

maja sa...

Roligt att du är tillbaka. Vilken härlig kofta du gjort.

Anette sa...

Välkommen tillbaka!

Rosenvante sa...

Välkommen tillbaka!
Men vilken underbar kofta du gjort. Men jag förstår också hur du haft det med garnet. Det är underbart när det går på räls och man slipper backa, men gör man fel, ja då är det ett elände då. Men när det är klart oj, oj så skönt att ha på.

Susilull sa...

Välkommen tillbaka!
vilken fin långkofta du gjort, mysig! Och bara drygt ett nystan!! Fördelen med mohairgarn!

Hedvig sa...

Ett mycket stort välkommen tillbaka! :)

Ingegerd sa...

Äntligen tillbaka:))))))

Kraaam!