lördag 13 augusti 2011

Efterlysning

Jag undrar om det inte finns nån som var med i Sannsticks sockgarnsklubb i vintras som fick ett handfärgat sockgarn 75% ull 25% bambu Färgbad:109 och har lite kvar, jag stickar en Haruni i det garnet nu har mitt garn tagit slut jag har 1/4 kvar på sista varvet och avmaskningsvarvet kvar, jag sökte på Onlinestickcafét i torsdag och även frågat Sanna på Sannsticks men tyvärr fick jag inget napp så nu försöker jag här oxå, där fick jag tipset att gå med i en grupp som heter En meter garn men jag har sökt medlemskap men sen händer ingenting nån som vet hur man kommer in i den gruppen? Där skulle jag vilja vara med för det kan ju bli fler gånger man kan behöva söka efter mer garn och inte behöva skaffa ett helt nystan. Jag har kommit med i FB gruppen En meter garn och i gruppen Garnlådan kanon bra ide.

Jag stickar på med Vickeviras Mystery Shawel snart dax att börja med ledtråd 3 jätte rolig stickning innehåller bla Estniska stjärnor det har jag inte testat förut.

Nu ni har svampen verkligen satt fart här i Södra Dalarna jösses vad kantareller vi hittade idag ca6kg blev det super roligt att plocka men sen ska det ju rensas oxå inte lika roligt. Kolla vilken lycka!

Det blev ca 23 Liter rensad svamp, helt otroligt men det tog hela dan att rensa oxå, får se om jag kan låta bli att plocka nåt mer men det är ju så himla skönt att gå i skogen och plocka.

Ang min Haruni så får jag nog ta och leta fram nåt annan garn och sticka de 2 varven som är kvar.

Ha en härlig helg.

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Hoppas du får tag i ditt garn! När jag var i nästan samma situation valde jag att avmaska med annat garn i avvikande färg, det blev ganska fint.
Wow, så mycket svamp! Lyckans ost!

Rosenvante sa...

Lycka till med sökandet av garnet.
Här var vi ute 2 timmar igår o letade svamp, resultatet blev 5 falska kantareller. Så jag är väldigt avis på dina, trots allt rensande.

Samtal från min trädgård sa...

Så mycket kantareller! Är bra avis, men såg mycket bilar i skogarna när vi åkte en sväng idag, så många är ute och letar.
Hoppas att du hittar garnet du söker.

Emmas dagar sa...

Så gott med svamp!
Tack för Lycka till:et :-)

Hedvig sa...

Men åh så irriterande! Hoppas du får tag på garnet! :)

tilda sa...

Så roligt att du vill delta i min utlottning! Lycka till med garnjakten! H.Tilda