onsdag 6 april 2011

Nya projekt

Lite bilder på nya vävprojekt, jag och B ska väva en varsinn pläd, B har börjat så här ser varpen ut och så blir det beiget inslag vi kallar pläden för chokladpläden den påminner om choklad i färgerna jag blir så sugen på choklad när jag tittar på den passar ju bra till ett chokladmonster. HahaSå här ser Ullmattorna ut som jag håller på att väver mönstret heter Ugglor i mossen, jag ska väva 2 små som jag tänkte att de ska ligga nedanför sängen blir sköna att sätta ner fötterna på, på morgonen. I går blev den första klar, Super nöjd både med mattorna och mej själv att jag klarade av det här mönstret när jag inte vävt nåt lite avancerat förut men nu vet jag att jag faktiskt kan tur att jag har en kunnig lärare . Jätte roligt


I morgon ska vi på studiebesök vi ska till DalaFloda och besöka Whålstedts spinner, Jippi ska bli super, ska försöka ta bilder om jag kommer ihåg kameran.

Igår fick jag besked om att jag får fortsätta en termin till himla glad för det. Jag stoortrivs där ute på Sjöviks Folkhögskola.

Ett litet vårbevis fick se igår att rabarbern har börjat att komma upp. (Ursäkta dålig bild)Här har det verkligen satt fart med snösmältningen nu är det inte så mycket kvar och Tranorna har oxå kommit hit upp


Ha en fortsatt trevlig vårvecka till helgen ska ju värmen komma

7 kommentarer:

mary-ann sa...

låter så härligt att få besöka ett spinneri :) hoppas du får riktigt trevligt :D

4U2! sa...

Våren kommer ... och med den blomätande rådjur och harar och jag, blir inte glad!

Hedvig sa...

Oj vad roligt att komma hem och läsa som allt intressant ens bloggkompisar har haft för sig! (Nu inser man verkligen hur mycket folk hinner med på två veckor...)

Älskar verkligen din matta här ovan! Såååå fint mönster! Man blir lite avis, kan ju inte väva...

Kram/Hedvig

Ingegerd sa...

Sååå fina mattorna kommer bli, pläden kommer säkert bli helmysig att sitta o äta choklad under.
Kramis

Pysselfarmor sa...

Nämen oh....bor du alldeles där!! Tänk...ja absolut ska jag höra av mig nästa gång jag kommer uppåt där. Tror absolut att det blir fler gånger om inte där så någonstans däromkring.....du måste bo någonstans jag körde förbi då - på vägen därifrån, eller hur?

Maria sa...

Mönstret blir så fint. Känner igen det ifrån stickcaféet. Man kan mer än man tror! Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Va duktig du är. Snart sitter du i stugan o gör massor till marknaden i jul...Härligt..kramis