söndag 27 mars 2011

Fa Fa Fa Sockor

I går kväll blev mina Fa Fa Fa sockor färdiga, dom är stickade i ett garn som jag fick från Sannsticks sockgarns klubb det är super mjukt och goosigt garn, det är 60% ull 20% bambu och 20% Silke. Riktigt rolig stickning jag blev riktigt nöjd med domLite vår blommor (känslor) då det är ont om dom utomhus, just nu är det blåst och snöblandatregn


I dag gjorde jag den sista röjningen i lill stugan, satt upp ett draperi och monterat upp vävstolen. Det kommer att bli super att sitta där och väva.


I skolan har jag och B satt upp en plädvarp den blir i Beigea,Bruna och Mörkbruna ränder med beiget inslag, B ska väva sin pläd först och jag ska börja väva mina ullmattor om nu garnet kommer den här veckan.

Kom ihåg Stickcafeét online Tisdag och Torsdag, jag tittar in där efter kl 20 då jag har stickcafe IRL på Tisdag och vattengympa på Torsdag

Ha en mysig vecka med mycket stickning.

6 kommentarer:

Emilia sa...

Snygga!

Mia sa...

Vävstol, vad kul! Det vill jag också ha när barnen flyttat ut och kommit tillbaka sina tre gånger.. Ska bli kul och se vad du skapar :)

Emmas dagar sa...

Tack!
Jag känner mig verkligen som en turgumma!
Snygga sockor :-)

lilian sa...

Åhhh, så fina sockor, vilket jobb!!!! Med dom måste man ha fötterna på bordet...:-))

Och---så sugen jag blir på att väva!!! Har plats med en mellanstor vävstol här, men kommer mig inte för med att gå upp och sätta mig-----tips på sätt att komma över igångsättningsproblemen??
Plus en gobelängvävstol, som inte är färdigmonterad - skulle behöva minst 2 händer till. Plus, att det inte finns solv med två ögon att köpa, så det blir till att knyta själv.

Sunna sa...

Mönstret till spidermanvantar finns gratis på ravelry

Anonym sa...

Så du fick ihop vävstolen. Va´bra det blev. Inväntar sen resultatet. Är avvundsjuk nu. Tur att du hade plats för den.