fredag 15 juni 2012

Lite uppdatering

Här kommer bilder på den hemliga sjalen jag stickat, den heter Gail (aka Nightsongs) mönstret av Jane Araujo jag hittade mönstret på Ravelry och stickad i Zuperbaull tror jag att det stavas.Den blev en födelsedagspresent till Ingegerd I förra veckan var jag till Älvdalen min yngsta tog studenten så nu bär det av ut i arbetslivet även för honom, han kan nu titelera sej långtradarchaufför. Jösses vad stor han har blivit tycker inte att det var så länge sedan han var som på skylten. Jag har ju börjat att sticka upp mina sockgarner så här kommer ett par sockor till. Sockan Irma mönster och garn från Sannsticks Jag har även fått i gång vävstolen här hemma så nu väver jag en gladmatta av trasskvättar som inte räcker till nåt annat. I Agusti börjar jag på Sjöviksfolkhögskola igen det ska bli såå himla roligt jag har verkligen längtat tillbaka dit. Måste bara visa en bild på mina "jakthundar" så här gör dom när damsugaren kommer fram. Hihihi Ha en skön sommar!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

en sådan vacker Gail, fantastisk present!

Pysselfarmor sa...

Gosch vilken present - den är fin och en härlig färg har den! Ja tänk vad barnen växer fort, man hinner inte med! Fina sockor har du också hunnit med. Måste kolla vad det är för folkhögskola du ska börja - är det någon särskild kurs du ska gå?

I det blå huset sa...

Väldigt fin sjal!
Det är lite speciellt när den minste tar studenten.
Så roligt att väva. Det har jag inte gjort sedan jag var tonåring (å de e länge sen de) Mormor hade en vävstol som jag brukade flitigt. Fick ärva den när hon dog men gosh..den va ju så stor så den var omöjlig att behålla.

Ingegerd sa...

Har världens finaste sjal :)))))
Tack än en gång goa Lotta <3

maja sa...

härliga saker du gjort. Vad roligt att du får börja på Sjövik igen, ska du gå samma eller ?

Ninja sa...

Snyggt mönster!