lördag 12 maj 2012

Det har hänt en hel del

sen jag skrev här. Jag har verkligen fått fart på stickorna det har blivit 3 par sockor 3 färdiga sjalar och en till på gång den är en hemlis så bild kommer när jag lämnat bort den,stickar av garner som jag har hemma försöker att minska på lagret, här kommer bildbevis. Sockan Ellie från Sannsticks stickad av Opal sockgarn
Sockan Monkey stickad av Opal sockgarn
Sockan Nemesis stickad av Opal sockgarn
Sjal från Garntjänst Handarbetsklubb stickar i M&K Mohair
Annis av Sussanna IC, stickad i Drops Delight
Sjalen Multnomah av Kate Ray stickad av ett Estniskt ullgarn
Jag var och besökte bonusbarnbarnen en helg full fart från morron till kväll, måste visa en bild på deras mysiga katt hon är 9 år men fortfarande full i bus speciellt när jag tog fram stickningen.
Nu har jag fått igång vävstolen igen så nu blir det att väva trasmattor, klippt och färgat ca 6 kilo tyg som ska bli en bredmatta att ha under ett bord och så ska det bli en lång smalare matta i alla möjliga färger som jag har på trasorna, ska bli så roligt(skönt) att dunka av sej lite igen. I helgen är det Lastbilsmässa i Borlänge Rommetravbana Trucks in Dalarna min yngsta son går sista året på Gymnasiet, Transportprogrammet i Älvdalen och igår på mässan var det SkolDM och sonen var med och tävlade vad dom är duktiga att manövrera de där otroligt stora bilarna kolla vilken snygg fickparkering han fick till jag klarar det knappt med personbilen. Är en super stolt mamma. Hans klass slutade 3:a.
Här har det varit kallt snö regn om vart annat men det grönskar för fullt så det har väl varit vår ialla fall, så nu ser jag fram emot sommar värme hoppas att den kommer snart. Ha det så gott.

3 kommentarer:

tilda sa...

Bevars vad flitig du har varit!Det är ju så roligt att få lagret att minska..då måste man ju köpa nytt:)H.Tilda

maja sa...

Jösses vad du har producerat. Kul med sonens bedrifter :)

Renée sa...

Vilken söt kisse! Fina alster du gör oxå, du är flitig!