måndag 2 maj 2011

Hjärtekatt

Nu är Måns färdigvirkad återstår stoppning och ihopsyning.Har börjat på en till som har fått namnet Maja (gräddnos) huvudet klart så nu blir det till att sätta fart på virknålen.


Förra året köpte jag ett Hoyaskott på trädgårdsmässan i Rättvik blev väldigt paff när jag fick se det här, den blommar och luktar fantastiskt gott. Jag hade inte räknat med att den skulle blomma alla redan var inställd på att få vänta nåt år till.


På Lördag 7maj har Sjöviks Folkhögskola Öppet Hus mellan kl 10-16 det blir utställningar och info om alla kurser som finns där.Så på lördag blir jag där hela dagen tycker att det ska bli riktigt roligt hoppas bara att det kommer många besökare oxå. Är ni i närheten av Avesta så ta er ut till Sjövik är väl värt en avstickare. Själva skolan ligger så fint vid sjön. Välkommna!

Ha en härlig vecka.

9 kommentarer:

maja sa...

Katten blev jätte bra, och den andra döper du efter mig :)) ska virka en jag med. Få se om jag kan komma till Sjövik på Lördag,

Astrid sa...

Jag skulle så gärna besöka skolan. Det verkar vara en drömskola :D
Måns o Maja, kul idé. Vad fina de blir!

Ingegerd sa...

Så söta de blir :)Vilken fart du haft!
Kramis

Hedvig sa...

Jäklar vilken fart du har på virknålen! Fina blir de, både Måns och Maja. Jag gillar det där med olikfärgade öron, det ska nog min nästa kisse också få... :)

Syns på FB ikväll!
Kram

Anki sa...

Vilka fina Hjärtekatter!

Mia sa...

Katten Måns ser ut som en härlig prick och ullmattan blev jättesnygg. Grönt, hade passat perfekt hos mig.
Så fin blomst på din Hoya, den ser ut att dofta guddomligt. Ibland har man tur med skott och dom blommar tidigt, andra måste man vänta många år på. Jag har knopp för första gång i min Krinkle 8, många år gammal. Fina plantor, Hoya :)

Anna sa...

finfina :)

Astrid sa...

Inte Enköping utan Eskilstuna.
Tack för inbjudan!
Men det är min lördag att jobba så jag kan bara fortsätta drömma om att besöka skolan.

Pysselfarmor sa...

Maja ser litet flirtig ut fastän hon inte har någon kropp ;-)

fina båda två och kommer att glädja någon liten....