lördag 22 januari 2011

Stolt

Nu äntligen har jag lyckats sticka färdig första sockorna efter engelskt mönster någonsin är så stolt att jag lyckats med det. Det är pomatomus stickat i 100% ull från Sannsticks sockgarnsklubb lilamelerat.


Jag har även börjat med ett par fingervantar med volang mönstret hittade jag i Land, nu utmanar jag verkligen mej själv, fingervantar har jag heller inte stickat förut.


På skolan har det hänt en del den här veckan, jag ska börja väva så den här veckan har jag gjort en varpnota, varpat, förskedat och börjat solva, så himla roligt. Jag ska väva en super färgglad löpare, typ regnbågsfärger den kommer att bli en riktig färgklick på köksbordet. Men är fortfarande helt slut i knoppen när jag kommer hem men det blir väl bättre med tiden det blev ju en stor omställning från att varit hemma i flera år och ha mycket människor runt mej hela dagar. Men roligt är det.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så duktig du är. Jag har sneglat på det mönstret och tycker det är så snyggt men inte vågat mig på det ännu.
Ska bli kul o få se dina vävda grejer sen också. Glada färger behöver vi ha nu, så det passar ju bra.

Hedvig sa...

Det blir riktigt snyggt! Kommer nog gå hur bra som helst... :)

Vad roligt ni verkar ha det på skolan, lite avis blir man ju. Ska stickkaféa på tisdag. Vi ses väl då? :)

Ha en fin helg!
Kram

Astrid sa...

Det är spännande med mönster på engelska. Friskt vågat - hälften vunnet :D

Kattis sa...

Himla snygga sockor blir det :-) Vantar ser oxå spännande ut.. Ska nog gå in på land och se om jag kan hitta mönstret :-)

Ja hoyor är underbara... Min Hoya Praetorii (Gamla namnet Lasiantha) har 3 klasar nu så jag väntar...

Fiff sa...

Välkommen till min tävling! 2 lotter till dig :-) Och visst blir man allt lite stolt när man lyckas ta steget till engelska mönster!