onsdag 5 januari 2011

Nya brillor

Nu har jag fått mina nya glasögon så nu ska det väl gå bättre att sticka i mörka färger men oj vad fattig jag blev.Freja på sorkjakt i snön i dag på prommenaden.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ja, fy så dyrt det är. Förra gången betalade jag över 8 tusen.
Hoppas du blir nöjd med dina.

maja sa...

det är därför jag inte har skaffat mig "riktiga" glasögon, än så länge klarar jag mig med läsglasögon, men det är ju så dyra..

Anta sa...

Rosenvante. Ja det är sjukt hur dyra dom kan bli jag fick betala 9000 ändå har jag beställt dom hos en Mobiloptiker som håller lägre priser undrar vad jag skulle ha fått betala hos nån av de optikerkjedjor som finns.

Maja. Önskar att jag oxå skulle klara mej med läsglasögon men jag är ju så himla närsynt oxå så jag har fått tagit av mej brillornaeller tittat över kanten när jag ska se smått men det blir så jobbiggt i längden håller jag det jag ska se på 1 dm avstånd så ser jag super men så kan man ju inte heller hålla på har även testat att satt läsglasögon utanpå mina ordinarie, så nu när jag ska börja på Sjövik tyckte jag det var dax att skaffa riktiga glaögon. Men nu funkar det super stickade raggisar med svart i går kväll och jösses vad de funkade bra. Är sååå nöjd.

Ingegerd sa...

De var jättefina ,ska bli spännande att se de på.Freja ser ut som en sån där trädgårdsfigur, där bara rumpen sticker upp hihi.
Kramis

Ingegerd

Hedvig sa...

Åh vad söt Freja är! Så där gjorde vår gamla Jack Russel också. <3

4U2! sa...

Och vad hittades det i hållet?