söndag 12 december 2010

Lite nytt

Jag har stickat en mössa Torben som Therese har gjort mönstret till jätte rolig och enkel stickning framför allt snygg.Jag har stickat den i Viola Magic från Garngrossisten stickor nr5. Den här tog min dotter, så jag ska sticka en till mej själv oxå, garnet räcker till en till.
När jag stickat klart mössan så ska jag måla dom här keramiksakerna lär väl sätta fart om jag ska få tomten klar innan jul, bisonoxen är det ingen bråska med men den gör jag nog ändå när jag har färgerna framme.

Igår blev det Saffransbullar och pepparkakor bakade på kvällen kollade jag finalen på Dansbandskampen och Sex and the City första filmen, jag kan inte påstå att jag kollat på den serien tidigare men nu måste jag börja kolla på den, riktigt härliga tjejer.

Idag har det varit -12gr så Ingegerd och jag tog en kortare prommis med vovvarna dom tycker det är sååå himla kallt om tassarna. Senare kom mina barn och käkade lite mat, nu har lugnet lagt sej i stugan brasan sprakar så nu ska jag pyssla lite.Ha en mysig Lucia och vecka.

4 kommentarer:

Ginas stickverkstad sa...

Superfin mössa.
Kram Gina

Hedvig sa...

Jättefin mössa! Gillade färgerna skarpt. :)

Och stackars hundarna... Harry fryser också om tassarna nu. plus att allt salt de hivar ut på vägarna fräter och gör dem såriga. Suck...

Och tack än en gång för awarden. Jag har skrivit mina tre saker nu. :)

Hoppas du har en fin Lucia!
Kram

Rosenvante sa...

Vi har nog tur som inte har så kallt här. Har inte märkt att Ines fryser, bara när hon blir våt och då rejält våt. Då måste man hjälpa henne för hon har ju inget fett under pälsen.
Härligt mönster på mössan och vilket fint slut det var ovanpå. De flesta glömmer ju att det ska vara mönster liksom hela vägen och att det ska binda ihop mössan, det gör ju det här mönstret.

Therese sa...

Åh vad fin den är din Mössa, verkligen härliga färger! Kul att se den uppstickad!