måndag 11 oktober 2010

Besök

I dag har vi haft besök av Bill och hans matte, vilken stilig kille han blivit. Bill är kull bror till vår Bonny, dom är väldigt lika. Dom har verkligen busat det har säkert gått i 100km över gräsmattan, så nu är Bonny väldigt trött.Här en bild på russelfamiljen nedanför kaminen, dom gillar verkligen att ligga där när det eldas i den.


Nu ska jag sätta mej i gungstolen och fortsätta med Citronen, nu är det många maskor på varven, men snart så är den klar. Hoppas att jag får den klar i kväll så jag kan börja på nåt annat till stickcafeét online i morron. Häng med ni oxå, ses där.
Ha en bra måndagskväll.


3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det där med hundträffar saknar jag. Min älsta dotter har ju hund och det går jättebra med min, men det går ju inte att ha henne lös för då sticker hon helt plötsligt. Ines gillar ju springa fort och få rusa runt och det hade varit så kul om hon hade nån att leka med. Nu får det bli katterna som får agera kompis.

sunpan sa...

Hej igen! Kolla i till mig igen, jag har länkat Lina mönstert! Den är så kul att sticka.
Lena

Hedvig sa...

Hej!

Vilken trevlig blogg! Ser att vi delar två stora intressen, nämligen hundar och handarbete. Har också haft Jack Russel. Kul! :)
Din blogg måste följas, för här tittar jag gärna in igen.

Ha en bra dag!
/Hedvig