torsdag 1 juli 2010

ÄNTLIGENÄntligen är vårat badrum klart, skönt att kunna duscha och använda toan inne igen och slippa gå ut i baracken.Är super nöjd med hur det blev,väntar bara på duschväggen som ska komma imorron.Nu finns det mönstrade mattor till våtrum,den vi hade tidigare var enfärgad för då fanns det inga mönstrade att välja på.

På stickfronten blir det inte så mycket stickat just nu, jag är bättre i ischiasvärken så jag är och arbetstränar igen, men är väldigt trött på kvällarna, så jag orkar inte sticka många varv på kvällarna men det blir det nog mer av nu när badrummet är klart. Här har vi haft jätte härligt väder i flera dagar.

Jag har skickat efter 3 kataloger från Drops, 2 med babykläder, sambons dotter väntar barn, som väntas komma i oktober. Det ska bli jätte roligt att sticka några babykläder, det var länge sedan.Det fanns mycket fint i katalogerna, mycket som jag vill sticka, vet inte hur jag ska hinna med allt.

Ha det så skönt i sommarvärmen alla.

2 kommentarer:

maja sa...

Snyggt badrumm, ser ut som att ni har lika i alla fall nästan lika handfat som Elin och Fredrik. Stickfronten är lite nerlagd för mig med det är lite för varmt kanske. Men en liten mössa till bebisen ska jag göra. Roligt med smått i er familj med.

Renée sa...

Så skönt att slippa ut och ränna när man ska duscha... Fint blev det ju oxå! Jag stickar rätt så mkt men nu när det har varit gassande sol så känns det inte så bra att ha en ull-sjal i knät å sticka... Det tar vi när hösten kommer ;-)