tisdag 15 juni 2010

Lurade!!!

I dag har vi varit till veterinären och röntgat våran Freja som vi har trott att hon är dräktig och ska ha valpar den här vecka MEN oj vad vi har blivit lurad hon är TOM, inga valpar så långt ögat kan se. snyft snyft.
Så det blir inget valpgos den här sommaren, kanske vi gör ett nytt försök nästa vår.

Annars är det mycket stickning på G, har börjat med Vifflas pulsvärmare Elin och Tröjor till små grabbarna, hittade en ny version av jordgubbströjan och mössan. Jag kommer att göra dom till blåbärströjor och mössa istället. Idag kom mer Regnbågsgarn från Margita så nu kan jag sticka klar sjalen, bild kommer när den är blockad.

I morgon ska jag börja att arbetsträna, jag fick komma till Visentparken ska bli jätte spännande att få lära mej mer om dessa stora djur, dom är ju släkt med Bison.
Jag hoppas att jag inte blir helt slut och att inte värken blir värre, vill ju inte bli liggandes när jag kommer hem.

Hoppas på bättre väder, det ska det bli här i nån dag.Så det är bäst att passa på att njuta till helgen blir det sämre igen.

Ha det så gott allihop

5 kommentarer:

maja sa...

nämen vilken luring, inga valpar! Hoppas verkligen att du inte blir helt slut när du ska börja jobba, ta det lugnt i början så du kommer in i det man har ju ofta en förmåga att visa så mycket av sig, att man glömmer bort sig själv. Jag meddelar när bebisen kommer, men det kommer du säkert att se på facebook också. ha det bra!

Ingegerd Törnblom sa...

Vilken ny fin sida du gjort! Kanonfin .Lycka till första dan på jobbet o ta det lugnt.
Kramisar

Renée sa...

Nä vad trist... Bättre lycka nästa gång!
Ha det bäst!

Pixi sa...

Ska hålla tummen för att värken är under kontroll o att det går bra på arbetsplatsen!! ja det var ju trist att det inte bidde några valpar..men bättre tur nästa gång då!! Kram kram=)

Ammi sa...

Typiskt att hon gick TOM. Nu blir det inte att "stympa" Charlie, om han skall para Freja igen...(synd)Hoppas att det gick bra för dig på Visentparken. Nästa gång jag kommer upp så måste vi ju bara åka dit så jag får se hur det ser ut.Vore jätte KUL! Fin sida du har gjort...Kramis på dig