onsdag 12 maj 2010

Vårprommis

Idag har jag, vovvarna, min dotter, Ingegerd och hennes schäfer Izze varit på en lång prommis ca 2 1/2 timme tog den. Vi hörde göken för första gången i år, fika i skogen och fint väder super mysigt. I måndags köpte jag Anti nosgrimma så nu är det riktigt lugnt och skönt när jag har alla vovvarna med samtidigt, inget dragande i kopplet, super skönt. När jag går med en och en så är det inget dragande men när alla är med så blir det en inbördes tävling om vem som ska vara först. Fattar inte varför jag inte köpt nosgrimmor till dom tidigare.
Naturligtvis så glömde jag kameran hemma, ska försöka att komma ihåg den nästa gång.
Nu blir det lugnt med prommisar nån dag, det ska ju regna så då blir det kortisar men jag hoppas på mycket stickning i stället.

Jag önskar er allihop en härlig långhelg med mycke stickning och fint väder.

5 kommentarer:

Pixi sa...

Oh du får lägga upp bilder snart då !! Vill se din tröja oxå!!Ja vissa saker underlättar o det är väl tur det !!Skönt med hundar som INTE drar !Ha en härlig dag Anta!kram=)

Ingegerd törnblom sa...

Kan inte bli bättre än så , super mysigt!
Kör försiktigt i morn.
Kramis

Filimarans Funderingar sa...

Tack snälla för tröstande ord i vår svåra sorg när vi har mist vår kära gamla hund

Min tråd sa...

Hej! jag föll pladask för Spoke när jag såg den. Har tyvärr inte något svenskt mönster utan har svurit mig genom det engelska, repat upp och gått in till grannen för att få hjälp. Hon är en fena på engelska och stickning.

Härlig blogg du har!

ha en bra dag! Eva

Renée sa...

Vad mysigt att sitta i skogen och höra göken... Underbart eller hur! Kram från mig!