söndag 23 maj 2010

Trädgårdsmässa

I går var jag och Ingegerd till Rättvik på Trädgårdsmässa. Där fanns hur mycket blommor och plantor som helst, där fanns också trädgårds figurer av alla möjliga sorter. Jag tyckte att de här strutsarna var roligast, dom är handgjord så ingen är lik den andra. Eller vad tycker ni visst är dom härliga???
En bild över mässan det fanns även utställare på utsidan, dom hade tur med vädret. Det var ingen super stor mässa, alldeles lagom.Jag är ju ett pelargon freak så jag måste ju bara lyssna på en föreläsning om pelargoner, det var Mats Asplund som har Pelargonfönstret i Örbyhus (norra uppland) som berättade om ursprung och olika sorter. Han var jätte rolig och bra föreläsare, synd bara att han bara fick en halvtimme på sej, han har jag kunnat lyssna på hela dagen.Det var tur att vi åkte igår för idag har vi regnväder och det verkar inte som att det blir bättre färren i morron. Tråkigt!! Men jag har stickat istället nu är det en decimeter kvar på sista ärmen sen så är kappan klar. Bild kommer när den är helt klar.

3 kommentarer:

Renée sa...

Åh, jag vill ha en sådan struts! Häftig som bara den! Vad roligt att gå runt där och bara njuta av allt fint... Jag har oxå samlat på pellisar en gång i tiden men orken gjorde att jag inte orkade släpa dom fram och tillbaka. Den är ju mer jobb än man tror. Jag hade nog en 20 olika sorter kanske. En del är ju så vackra! Numera har jag bara två på väggen i en vanlig rosa färg. Inne har jag bara orkideér, min NYA hobby (Det och stickning)!
Ha det gott!

Pixi sa...

Härligt!! Det skulle man vart på !! Strutsarna är ovanliga djur i trädgården ,kul med lite exotiskt,hehe..kram kram=)

Ingegerd Törnblom sa...

Tack för en HELMYSIG dag,
kramis