måndag 31 oktober 2011

Höstlov

Den är veckan har jag höstlov, men längtar redan till skolan nu har vi gått halva terminen jösses vad tiden rusar börjar känna lite sorg över att jag måste slut där till jul, men men så är det bara att accseptera.
Det var tänkt att jag och yngsta sonen skulle åkt ner till äldtsa sonen en sväng men så blev det inte men vi åker kanske ner på jullovet i stället.

Igår var vi och hämtade mellersta barnbarnet som ska vara här i några dagar. jösses vad det märks att man inte är tjugo år längre hänger liksom inte med i hans tempo, men himla mysigt är det, han är så duktig inget prat om att han vill åka hem. Han har inte varit här själv nån gång tidigare han har alltid haft storebror med sej men nu var det dax att komma hit själv och få en paus från storebror.

På fredag åker jag och Eva ner till Syfestivalen i Stockholm nu är biljetterna bokade, på Onliné stickcaféet så har det blivit sagt att dom som ska dit och är med på cafét ska bära en röd garnstump och det kommer jag att göra och även ha på mej min cirkelstickade kofta, det ska bli så himla skoj att få gå där en hel dag och klämma och känna på härliga garner och få massor av inspiration. Hoppas att vi ses där.

På stickorna har jag min kofta som jag köpte garnet till på Symässan i Borlänge för ett tag sedan, stickar i Big Trend.
(kass blixtbild färgerna en aning mörkare i verkligheten)

Jag har även börjat virkat en trasdocka som ska med till lillasyster när vi kör hem lillprinsen på torsdag. Virkar i olika bommulsgarner mönster från Järbo Garn.


Ha en skön höstvecka!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Ååååh vill också ha höstlov, fast förstår om du inte vill det! :)
Ser ut att bli en jättecharmig liten trasdocka... :)

Ha ett finfint lov!
Kram <3