fredag 27 maj 2011

Timeout

Nu var det ett tag sedan jag gjorde nåt inlägg här men jag har inte energin att göra det just nu så jag tar en kortare timeout från blogginlägg ett tag men är in kollar på er andras bloggar lite sporadiskt.

Ha det så gott och sköt om er, hörs snart igen.

tisdag 17 maj 2011

Annis

Nu ligger min Annis på blockning,super nöjd. Men jag kommer inte att sticka nå mer mucher vilket elände jag hade med dom men nu har jag i alla fall gjort dom.
lördag 14 maj 2011

Hjärtekatter

Nu har Måns och Maja lämnat oss hoppas att dom har kommit fram till Göteborg ordentligt och glädja nått litet barn, dom fick även sällskap av en liten vit tjej som heter Lina. Inger på skolan hade virkat henne över helgen så då fick hon göra sällskap med Måns och MajaUtställning

Här är några bilder från vår utställning vi hade på Öppet hus i lördags. jösses nu är det ju lördag igen otroligt vad veckorna rusar iväg. I skolan är det full fart på att göra klart allt vi har påbörjat det är ju inte många dagar kvar nu vi slutar den 1 juni. Här hemma är det oxå full fart med trädgårdsarbete det växer så det knakar. På stickfronten så har jag inte många varv kvar på min Annis (bild kommer när den är blockad) rolig stickning så nu ska jag bara bestämma vad jag ska sätta stickorna i här näst

Kom ihåg Schlagerfinalen i kväll och hokey finalen i morgon Heja Sverige.
Ha en härlig helg

måndag 2 maj 2011

Hjärtekatt

Nu är Måns färdigvirkad återstår stoppning och ihopsyning.Har börjat på en till som har fått namnet Maja (gräddnos) huvudet klart så nu blir det till att sätta fart på virknålen.


Förra året köpte jag ett Hoyaskott på trädgårdsmässan i Rättvik blev väldigt paff när jag fick se det här, den blommar och luktar fantastiskt gott. Jag hade inte räknat med att den skulle blomma alla redan var inställd på att få vänta nåt år till.


På Lördag 7maj har Sjöviks Folkhögskola Öppet Hus mellan kl 10-16 det blir utställningar och info om alla kurser som finns där.Så på lördag blir jag där hela dagen tycker att det ska bli riktigt roligt hoppas bara att det kommer många besökare oxå. Är ni i närheten av Avesta så ta er ut till Sjövik är väl värt en avstickare. Själva skolan ligger så fint vid sjön. Välkommna!

Ha en härlig vecka.