onsdag 31 mars 2010

påskhälsning


GLAD PÅSK önskar jag alla Bloggläsare. Hoppas att ni får en trevlig helg med god mat, dryck och trevligt sällskap.Å förståss mycket stickning.

tisdag 30 mars 2010

GarnkorgarIdag har jag och min dotter varit in på IKEA i Västerås, där fyndade jag 2 korgar som blev perfekta till mina garner och passade precis i min hylla. Super nöjd.

Kyparvästen är klar.


Nu är äntligen kyparvästen till Y klar. Lite dålig bild färgerna kommer inte till sin rätt.
Nu har jag börjat på sneakerserna igen, snälla caloweena fixade en översättning till svenska åt mej, hon är för gullig. Så nu har jag satt fart med dom igen. Jag tycker dom är super snygga.

söndag 28 mars 2010

Magi

Idag var jag med om nåt magiskt. Jag var till I idag för prommis med hundarna, lastade in hundarna i bilen satt i nyckeln vred om och åkte till I. Inget märkvärdigt med det kan tyckas, men när jag ska sätta i nyckel och vrida om för att åka hem igen efter en skön lång prommis, så funkar det inte att vrida på nyckeln. Upptäcker att jag tagit fel bilnyckel men hur har det funkat för jag använde den ju för att åka dit.Verkligen mystiskt. Till saken hör att vi har 2 lika bilar men det ska ju inte gå att använda fel nycklar. Men men jag har väl magicfingers,hehe
Väldigt snopen blev jag i allafall, så I körde hem mej för att hämta rätt nyckel, gissa om hon hade roligt.

Just nu håller jag på att göra färdigt kyparvästen, har bara kanterna kvar att sticka, jippiiii.

tisdag 23 mars 2010

Os-mössa nr2


Nu är os-mössa nr 2 klar, den blev klar i går kväll, nu har jag fäst trådar på båda mössorna nu ska dom bara postas.
Jag tror jag ska ta itu med kyparvästen som inte är klar, tröttnade när jag fick lov att repa upp ett framstycke 2 gånger då hamnade den i gömmorna,så håll tummarna att jag får till det där f-baskade framstycket nu så jag inte behöver ha den liggandes nå längre.Gillar inte att ha saker halvfärdiga.

söndag 21 mars 2010

OS-Mössa


Nu är mössan klar till Ammi, ska göra en till som sonens sambo ska få. Bra TV-virkning.

Herre på täppan


Bonny leker herre på täppan i snöovädret som vi har haft idag det har kommit ca 10cm.
USCH FY BHLÄÄÄÄ hoppas på varmare väder så det fortsätter att smälta bort.
Jag har kört fast med sneakern så nu virkar jag en OS-mössa istället.

blomsterprakt

Jag har tagit lite bilder på mina orkidéer som har börjat att blomma igen, är SÅÅÅ vackra.

onsdag 17 mars 2010

Vätte


Nu är vätten klar.

Jag har börjat på ett par sneakers som jag såg hos caloweena får se hur det går för mönstret är på engelska. Jag har aldrig stickat efter engelska mönster förut. Nån som har några tips, har sett att vissa stickbloggare tycker det är enklare att sticka efter engelskamönster än svenska. Får väl se om jag får ihop dom eller om jag ger upp.

Tandvärken börjar ge sej har ätit pennicillin sedan måndags.

måndag 15 mars 2010

Keramik målning och tandvärk.....


Det här har jag pysslat med den senaste veckan. Keramikmålning. Dom här har stått omålad sedan före jul så nu är dom äntligen klara. Håller på att måla färdig en Vätte oxå, min sambo tycker att jag har nojja på vättar jag har redan 7 st, kan inte få för många tycker jag. (bild kommer)

Idag har jag varit till tandläkaren jag har haft tandvärk hela helgen, så nu fick jag domen inflammation. Är kanske inte så underligt att jag har mått dåligt den senaste veckan. Ska tilbaka om 10 dagar och rycka ur tanden som är inflammerad. Aj å usch.
Annars är det helt ok, men ingen stickning ännu, ska bara måla klart sen så blir det full fart igen jag har några projekt på g.

lördag 6 mars 2010

SunShine Award


Jag har fått en award, TACK snälla Pixi det hade jag inte väntat mej, jag har ju just startat min blogg, så jag bockar bugar. Det stora problemet är att välja 12 st att skicka den vidare till, det klara jag inte av kan inte välja 12 så jag skickar den på det här viset till alla som kikar in på min blogg. Tack alla som inspererar mej via sina bloggar.

torsdag 4 mars 2010

Stickmarkörer


Dessa snygga markörer kom i brevlådan idag, jag har köpt dom av Nadja, tack så mycket för att jag fick köpa dom här snyggingarna. Bilder kommer på dom "in action" längre fram, jag är tvingad att ta det lugnt ett tag, min fibrokropp har lagt in för stora protester, så vad göra annat än att vila ett tag. Med risk för abstinens.

måndag 1 mars 2010

OS-mössa


Nu är den ena OS-mössan klar, jag har virkat den i QUEEN från Garngrossisten dubbelt garn och virknål nr7. Det blev många upprepningar innan jag vart nöjd, nu tycker jag att den blev bra.Så nu ska jag göra en till sedan har jag tänkt att fodra dom, så att små killarna slipper frysa om dom små öronen.