fredag 26 februari 2010

PulsvärmareNu är dom svarta pulsvärmarna Augusta klara och levererade, nu blir det OS-mössor.

tisdag 23 februari 2010

OS-mössa

I dag har jag varit och köpt garn till OS-mössan,så nu är det bara att sätta fart Ska iallfall göra en varsin till små pojkarna.Först göra klart pulsvärmarna Augusta men dom här blir i svart efter önskemål av svärmor, så då får hon svarta.

onsdag 17 februari 2010

Virkprojekt


Håller på med ett virkprojekt som har legat länge nog nu, virka ihop ett överkast till mamma. Bonny tycker matte är tråkig, för jag kan inte sitta i fåtöljen med det här stora obäket.
Annars så fortsätter jag med stickningen av kyparvästen, nu är det bara halva framstycket och ihopstickningen kvar.

torsdag 11 februari 2010

I brevlådan


Den här boken fick jag i brevlådan idag, många bra tips på olika stickmönster man kan göra med aviga och räta maskor. Den behöver jag verkligen eftersom jag har tappat mycket av stickningen och är lite för feg att prova nåt mer avancerat, men nu vågar jag testa när jag har mönster att kika på om jag kör fast.

tisdag 9 februari 2010

Augusta


Nu har jag stickat färdigt Februaris pulsvärmare Augusta, jätte roligt att sticka dessa, väntar med spänning på mars mönster.

söndag 7 februari 2010

Semlor


Efter promenade blev det kaffe och nybakade semlor. Smaskens.

hundpromenad


Sådant här kanon väder har vi haft idag, solen var riktigt varm. VÅRKÄNSLOR!!

Bonny måste kolla över snödrivorna om det finns nåt spännande.

Bonny och Freja på promenad med matte

fredag 5 februari 2010

vinterbilder
Så här mycket snö har vi fått hitills denna vinter, hoppas att det inte kommer nå mer. Hundarna tycker att det är riktigt skoj att busa i snön, nu när det inte är så kallt ute idag ca -3
På stickfronter har jag börjat med pulsklubbens februaris pulsvärmare och har börjat med höger framstycke till kyparvästen.