fredag 29 januari 2010

Utlottning

Jag är med i Emilias utlottning, för att fira hennes bloggs 1-årsdag. Hipp Hurra!!!

Snö

Nu börjar jag bli trött på all snö som singlar ner från skyn, nu har vi fått 2dm till så nu har vi 5dm och en sjuk sambo. Hundarna tycker det är jätte mysigt och skutta runt i all snö nu när det inte blir skottat riktigt på gården.
Sedan sist har jag gjort en fuskolle i Fuga till svärfar, han blev jätte nöjd, nu slipper han frysa om halsen. Har börjat med en kyparväst, finns med i Allt om handarbetes Stickmagasin nr01/20010. Jag stickar den i ett melerat akrylgarn som var med i ett restgarnsparti jag köpte i höstas, men det är inte mina färger så den kommer att bli en present till Yvonne, färgerna är verkligen hennes färger.

tisdag 19 januari 2010

Raggisar


Nu har jag gjort färdigt raggissar och pulsvärmare till sonen och hans sambo. Nästa projekt blir en fuskolle till svärfar. Det blir bara nyttig stickning, senare när all nyttostickning är klar tänkte jag försöka mej på lite mer avancerad stickning,det var många år sedan.

söndag 10 januari 2010

önskningar

Jag hade tänkt att jag skulle göra nåt annat i några dagar, har keramik som ska målas klart bland annat en tomte som skulle ha varit färdig till jul men den får väl bli till nästa jul. Sonet och hans sambo har kommit med önskemål om raggsockor och pulsvärmare, så nu har jag börjat med pulsvärmare till Annelie snart klara(bild kommer) sedan blir det raggisar till sonen så han slipper frysa om tossingarna.
Det har ju blivit en riktig vinter i hela landet även söderut där dom bor.

torsdag 7 januari 2010

William


Så stilig blev William i sin döskalle-mössa och tröja.

Neos döskalletröja


Nu är även Neos döskalletröja klar, vet inte om jag ska hitta på nåt mer att sticka eller om jag ska måla lite keramik ett tag. Jag måste ju ha nåt för händerna nu när man inte kan vara ute nå längre stunder, inte ens hundarna vill vara ute nån lång stund de är jätte snabba in igen. Nu hoppas jag på att kylan ger sej nån gång, så man kan få lite frisk luft och skön prommis med doggarna.

lördag 2 januari 2010

Pulsvärmare med pärlorNu har jag gjort ett par pulsvärmare i väntan på storleken till en till döskalletröja som ska bli till Neo, den andra blev lagom till William. Har precis börjat med Neos tröja.